Acun Ilıcalı’dan duygusal paylaşım!

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012 birincisi sevimli köpek Max hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı’dan duygusal paylaşım!

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci gelerek büyük ödülün sahibi olan sevimli köpek Max hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin şampiyonlarından Max’i kaybettik. Yeteneğiyle tüm Türkiye’ye bir köpeğin neler yapabileceğini göstermişti. Ali kardeşim acını paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.



Aklıllı Köpek Max ve eğitmeni Ali Yeşilırmak, 2012 yılında katıldıkları 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının 3. sezonunda şampiyon olmuştu. Akıllı köpek Max’tan üzücü haber geldi.



Ilıcalı sosyal medyadan üzüntüsünü paylaştı



Acun Ilıcalı üzüntüsünü şu sözlerle duyurdu: Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin şampiyonlarından Max'i kaybettik. Yeteneğiyle tüm Türkiye'ye bir köpeğin neler yapabileceğini göstermişti. Ali kardeşim acını paylaşıyorum.



Büyük ödülün sahibi olmuştu



Yetenek Sizsiniz Türkiye 12 Mart 2012 tarihli final gecesinde Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ve Hülya Avşar'ın jüri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye finalinde son iki ye Kafkaslar gurubuyla birlikte kalan Ali Yeşilırmak ve sevimli köpeği Max gecenin sonunda birinci olarak büyük ödül olan 250 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olmuşlardı.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



"Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin şampiyonlarından Max’i kaybettik. Yeteneğiyle tüm Türkiye’ye bir köpeğin neler yapabileceğini göstermişti. Ali kardeşim acını paylaşıyorum.



Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi (22 Eki, 2019, 7:10öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin