Abdülkadir Selvi'den 'nikah' yazısı: Davetliler düğüne ‘Başbakan kim olacak’ sorusuyla geldi

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın düğününden izlenimlerini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Abdülkadir Selvi'den 'nikah' yazısı: Davetliler düğüne ‘Başbakan kim olacak’ sorusuyla geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, 6 bin konuğun katılımı ile Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen nikâh töreni ile dün evlendi.



Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de nikâh şahitleri olarak yer aldığı törene ilişkin "Herkes düğündeydi. Ama akılları önümüzdeki hafta yapılacak olan AK Parti kongresindeydi. Davetliler düğüne kim evlenecek diye değil, Başbakan kim olacak sorusuyla geldiler. Cumhurbaşkanı, protokolün ön sırasında yer alan konuklarıyla tek tek tokalaştı. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a özel bir ilgi gösterdi. Ancak iki kişiyle tokalaşıp sarılırken salondan alkış aldı. Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile görüşürken alkışlar yükseldi. Davetliler Erdoğan,Gül ve Davutoğlu’nun şahsında AK Partili kadrolara, 'Bir ve beraber olun' mesajını verdi"  dedi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin