ABD'de Cadılar Bayramı dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

New York Manhattan'da bir sürücü, kamyonetini bisikletlilerin üzerine sürdü.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de Cadılar Bayramı dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

New York Manhattan'da bir kişi, kamyonetini bisikletlilerin üzerine sürdü. Çok sayıda kişiyi ezen sürücü daha sonra aracından inip insanlara ateş açtı. ABD'li yetkililerin verdiği bilgiye göre saldırıda 8 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. 29 yaşındaki erkek saldırgan ise bacağından vurularak gözaltına alındı. New York Belediye Başkanı, olayın terör saldırısı olduğunu açıkladı. ABD Başkanı Trump olaydan sonra Twitter'dan 3 cümlelik açıklama yaptı.



ABD'de Cadılar Bayramı dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralı var!



Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre; ABD'lilerin Cadılar Bayramı kutladığı saatlerde, New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında silah sesleri duyuldu. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri gönderildi ve polis bölgeyi kordon altına aldı.



ABD'de Cadılar Bayramı dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralı var! - Resim : 2



Bir kamyonet sürücüsü aracını bisiklet yolundaki insanların üzerine sürdü. Çok sayıda kişiyi ezen sürücü, daha sonra acından indi ve insanlara ateş açmaya başladı.



Terör saldırısı olduğu düşünülen olayda, ilk bilgilere göre 8 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Saldırgan, bacağından vurularak gözaltına alındı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN



ABD'de Cadılar Bayramı dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralı var! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin