72 haberle lider oldu!

Interpress en çok haber olan kadın programlarını derledi.

Google Haberlere Abone ol
72 haberle lider oldu!

Televizyonda yayınlanan ve sayıları 15’e yaklaşan kadın programları yazılı basında 200’e yakın haberle gündeme gelirken, Müge Anlı’nın atv'de yayınlanan ekranlarda ses getiren programı “Müge Anlı İle Tatlı Sert”in Ekim ayında da liderliğini sürdürdüğü anlaşıldı.



Medya Takip Ajansı Interpress’in yapmış olduğu araştırmada, geçtiğimiz ay 'Müge Anlı İle Tatlı Sert'in yazılı basında toplam 72 haberle  ilk sırada olduğu tespit edildi.



Seda Akgül’ün sunuculuğunu yaptığı gelin ile damat adaylarını bir araya getiren 'Kısmetse Olur' adlı program, 39 haberle ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada ise 22 haberle Esra Erol’un sunduğu 'Esra Erol’da'  adlı programın olduğu belirlendi.



Yeliz Güler’in sunduğu 'Yeliz’in Günlüğü' ve Derya Baykal’ın sunduğu 'Derya’nın Dünyası'nın ise dördüncü ve beşinci sırayı aldığı anlaşıldı.



Interpress’in yapmış olduğu araştırmaya göre; Ekim ayında yazılı basında en fazla haberi çıkan kadın programları arasında ilk onda yer alan yapımların sırasıyla 'Zuhal Topal’la', 'Evleneceksen Gel', 'Ebru Gediz’le Yeni Baştan', 'Kadın Olmak' ve 'Ne Çıkarsa Bahtına' adlı yapımlar olduğu tespit edildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin