'40 yaşımda oyunculuğu bırakacağım'

'İlişki Durumu Karışık' dizisinin oyuncusundan dikkat çeken açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
'40 yaşımda oyunculuğu bırakacağım'

Show TV'de yayınlanan "İlişki Durumu Karışık" dizisinin oyuncularından Pamir Pekin, Şalom gazetesinden Etel Kazado Temurcan'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Röportajda, 3 sene önce oyunculuğu bırakarak, Maslak ve Fulya'da restauran açtığını hatırlatan Pekin, 40 yaşına gelince oyunculuğu bırakacağını söyledi.



İşte, o röportaj:



Yakışıklı olduğunu ilk ne   zaman anladın?



İlk defa böyle bir soru ile karşılaşıyorum. Bir düşüneyim... Lise 2’ye kadar çirkin ördektim, şişe dibinden hallice gözlüklerim vardı. Sonra lens taktım. Aynı dönemde, Zincirlikuyu'da, iş yerlerinin arasında yaşarken, Bağdat Caddesine taşındık. İlk o zamanlarda, caddede yürürken bakışlardan yakışıklı olduğumu anladım. 



‘Madem yakışıklıyım o halde model olmalıyım’ mı dedin?



Tamamen rüzgârın beni götürdüğü yön oldu. Büyükada'dan arkadaşım İzzet, Neşe Erbek'e kayıtlıydı. Bir gün ajansa giderken “Hadi seni de götüreyim” dedi. Gidiş o gidiş, hemen sözleşme yaptık ve 1 ay içerisinde dört farklı reklamda oynadım.



“SADECE KAMERA KARŞISINDA FOTOĞRAF VEREN BİR MODELİM”



 Ya oyunculuk?



Oyunculuk hiç aklımda yoktu. Ben Ekonometri mezunuyum. Daha okurken bile Ekonometri ile ilgli bir iş yapmayacağımı biliyordum. Güzel sanatlara ilgim hep daha fazla oldu. 2005 yılında üniversiteden mezun oldum ve okulla birlikte yürüttüğüm modelliği bıraktım. Ahşap yelkenliler yapmak için bir atölye açtım. Modellikle ilgili bağlarımı kesmiş olmama rağmen portföyüm yapım şirketleri arasında dolaşıyormuş. O dönem, Veli Çelik’in yönetmen olduğu ‘Komiser Nevzat’ dizisinin cast’ı yapılıyordu. Bana “Oynar mısın?” diye sordular. Ben de Veli Çelik’e “Ağabey, ben bugüne kadar 35 - 40 reklamda oynadım ama oyuncu değilim. Ben sadece kamera karşısında fotoğraf veren bir modelim” dedim. O da “Bana bırak hallederiz” diye yanıt verdi. Başladık.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin