3N Medya'dan bir transfer daha! Hangi isim kadroya katıldı?

33 yıllık muhabirlik deneyimiyle ekranlara dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
3N Medya'dan bir transfer daha! Hangi isim kadroya katıldı?

İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya’nın yeni kuracağı haber kanalının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



33 yıl boyunca, birçok kanalın haber merkezlerinde farklı görevlerde çalışarak, Türkiye ve dünya tarihine tanıklık eden Burak Ersemiz, Alican Değer ile el sıkıştı. Ersemiz’in farklı formatta bir haber program hazırlayıp sunacağı öğrenildi.



3N Medya'dan bir transfer daha! Hangi isim kadroya katıldı?



Burak Ersemiz kimdir?



1969 tarihinde İstanbul’da doğdu. 1986 yılında lisede okurken Bulvar ve Tercüman Gazeteleri’nin Anadolu Yakası Muhabiri olarak mesleğe adım attı. 1988 yılında göreve başladığı Hürriyet Gazetesi’nden 1996 yılında ayrılarak Kanal D Televizyonu’nda işe başladı. 2001 – 2008 yılları arasında Atv Haber’de 2008 – 2014 arasında da Show Haber’de muhabirlik yaptı. Ersemiz, daha sonra Habertürk Gazetesi’nde çalıştı. Muhabirliğin yanı sıra istihbarat şefliği, haber müdürlüğü ve Siyaset Meydanı programının edötörlüğünü yaptı.



Burak Ersemiz, Polis-Adliye muhabirliğinin dışında özellikle 1998 – 2005 yılları arasında başta İsrail –Filistin olmak üzere Arnavutluk, Afganistan ve Kuzey Irak’taki çatışmaları haberci olarak yerinde izledi.



3N Medya'dan bir transfer daha! Hangi isim kadroya katıldı? - Resim : 2



Sürekli Basın Kartı sahibi olan Ersemiz, mesleki bir çok ödülün yanı sıra son Van depreminde yaptığı bir haberle, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti ,Metin Göktepe Ödülleri ve Nezih Demirkent Haber ödüllerini aldı. Ersemiz’in “Ömrüm” isimli bir Jitem personelinin hayatını anlattığı yayımlanmış kitabı bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin