2 milyar tık ile gelen film: Oha Diyorum

Youtube fenomenlerinden komedi ve aksiyon müjdesi...

Google Haberlere Abone ol
2 milyar tık ile gelen film: Oha Diyorum

“OHA Diyorum” 3 milyon 300 binin üzerinde abonesi, toplamda 2 milyara yakın video izlenmesi ile Türkiye’nin en popüler Youtube kanallarından biri. İzlenme sayısında dünya çapında üst sıralarda yer alan “OHA Diyorum” şimdi de 3 fenomeni Melih Abuaf, Fırat Sobutay ve Alper Rende ile güzel oyuncu Bahar Şahin’in başrolde olduğu,  kanallarıyla aynı adı taşıyan bir film ile sinema perdesinde yerini alıyor.

 

Senaryo çalışmalarını tamamlayan, oyuncu kadrosunun seçimini büyük bir titizlikle gerçekleştiren ekip, 10 Ağustos'ta motor diyecek.  Geniş kadrosunda; Melih Abuaf, Fırat Sobutay, Alper Rende, Bahar Şahin, Mert Karadaş, Egemen Sancak, Zeliha Gümüş, Begüm Çağla Taşkın, Sezgi Sobutay ve Sıla Erkan’ın yer aldığı “OHA Diyorum” filmi 3 Kasım 2017’de sinemalarda olacak. OHA Diyorum ekibi, filmlerinin ilk duyurusunu sosyal medya hesaplarından yaptı. Bu paylaşımlar daha ilk günden on binlerce beğeni aldı.

 

Ersan Özer’in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği filmin görüntü yönetmeni ise Erhan Makar. Filmin müziklerinde ise Uğur Ateş’in imzası yer alıyor.   Bir yol hikayesi olan filmde kahramanlarımız Fırat’ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat’ın kızının doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu ve başka da kopyası olmayan bir hard disk vardır.  Melih, Fırat ve Alper,  hard diski alabilmek için yola düşünce kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar.

 



Çoğu insanın yaşadığı olaylara verdiği tepkileri çekerek başladıkları videolar ile 2014 yılında bir araya gelen “OHA Diyorum” ekibi 2 milyara yakın görüntülenen youtube kanallarını şöyle tanımlıyor:

 

OHA Diyorum kanalında ilginç, komik, faydalı, eğlenceli videolar yayınlıyoruz. İlginç bilgiler veriyoruz, eğlenceli oyunlar oynuyoruz, rekor denemeleri yapıyoruz, komik fotoğrafları derliyoruz, enteresan sorulara cevap veriyoruz, göz yanılmaları ile şaşırtıyoruz, oha diyeceğiniz deneyler yapıyoruz. Videolarımızı çekerken önce biz eğleniyoruz, ardından elbette sizi eğlendirmeyi amaçlıyoruz.

 


Etiketler film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin