12 yıllık evlilik tek celsede bitti!

Şarkıcı Tayfun Duygulu 12 yıllık evliliğini noktaladı.

Google Haberlere Abone ol
12 yıllık evlilik tek celsede bitti!

“Hadi Yine İyisin”le yaptığı çıkışın ardından birçok eser yazıp yorumlayan ancak uzun zamandır gözlerden uzak olan sanatçı ile 12 yıllık eşi Tuğçe Duygulu, iki hafta önce tek celsede boşandı.



Fikir ayrılığı yaşadıkları, sevgilerinin tükendiği, bu yüzden de evlilik birliklerinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle mahkemeye başvuran çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.



İki çocuğu olan çiftin duruşma öncesi velayet dahil her konuda uzlaştığı, birbirlerinden maddi manevi hiçbir talepte bulunmadıkları ortaya çıktı.



BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDİYORLAR



Öte yandan Tayfun ve Tuğçe Duygulu’nun boşanmalarına rağmen Antalya’daki evlerinde birlikte yaşamaya devam ettikleri öğrenildi.



TAYFUN DUYGULU KİMDİR?



Tayfun Duygulu 8 Nisan 1969 doğumlu.1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Türkü'de klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atan Tayfun Duygulu 1991 yılında Hadi Yine İyisin adlı şarkısıyla pop müzik alanında yeni bir dönemin öncüsü oldu.



Söz ve bestesi kendisine ait olan Kar Beyazdır Ölüm şarkısı başta olmak üzere söz ve besteleriyle ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödüller aldı. Konservatuar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi aldı.



Saksofon ve klarnet ağırlıkta olmak üzere gitar, piyano, yan flüt, viyolonsel ve keman da çalabiliyor.



Bir dönem sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'la kısa süren ilk evliliğinin ardından ikinci evliliğini genç mankenle (Tuğçe Duygulu) yaptı ve bu evlilikten iki erkek çocuğu bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin