Uğur Dündar, Reha Muhtar'ın sağlık durumunu açıkladı. Deniz Uğur'un Nilüfer tarafından alıkonulduğu iddia ettiği Poyraz'ın akıbeti de belli oldu

Bir dönemin ünlü anchormani Reha Muhtar dün kaldırıldığı hastanede entübe edilmişti. Gazeteci Uğur Dündar yoğun bakımda tedavisi süren Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Dündar, Deniz Uğur'un şarkıcı Nilüfer tarafından alıkonulduğunu iddia ettiği oğlu Poyraz'ın akıbetini de duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar, Reha Muhtar'ın sağlık durumunu açıkladı. Deniz Uğur'un Nilüfer tarafından alıkonulduğu iddia ettiği Poyraz'ın akıbeti de  belli oldu

Bir dönemin ünlü anchormani Reha Muhtar dün evinde merdivenden düşerek ağır yaralandı. Muhtar kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

Gazeteci Uğur Dündar sosyal medya hesabından  yoğun bakımda tedavisi süren Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Muhtar'ın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacağını ifade eden Dündar, Deniz Uğur'un şarkıcı Nilüfer tarafından alıkonulduğunu iddia ettiği Muhtar'ın oğlu Poyraz'ın akıbetini de açıkladı. Dündar, Poyraz'ın kardeşi Ayşe Nazlı ile nöbetleşe hastaneye gittiğini söyledi.

Gazeteci Uğur Dündar paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Ben, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'nın bir zamanlar kıyasıya rekabet halinde olduğumuz -ama birbirimizi hiç kırmadığımız- sevgili Reha Muhtar'ın uğradığı kaza sonrası sağlık durumunu takip ediyorum. Oğlu Poyraz ile kızı Ayşe Nazlı nöbetleşe hastaneye geliyorlar. Poyraz ve Ayşe Nazlı yaşlarının çok ötesinde bir olgunlukla sorularıma cevap veriyorlar. Bugün Reha'nın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak."

Muhtar'ın tedavisi sürerken, eski sevgilisi ve ikiz çocuklarının annesi Deniz Uğur, dikkat çeken bir iddiada bulundu. Velayeti babasında olan oğlu Poyraz'a ulaşamadığını öne sürüp şarkıcı Nilüfer tarafından alıkonulduğunu iddia etti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin