tv100 ekibine canlı yayında saldırı: Linç etmeye çalıştı

tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç ve haber kameramanı Yusuf Ziya Mert, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta canlı yayındayken saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
tv100 ekibine canlı yayında saldırı: Linç etmeye çalıştı

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un merkezine hava saldırısı düzenledi. Şehir merkezinde 2 patlama meydana geldi. Saldırıda Hizbullah yetkilisi hedef alındı.

Bölgedeki son gelişmeleri aktaran tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç ve haber kameramanı Yusuf Ziya Mert, Beyrut'ta canlı yayındayken saldırıya uğradı.

Görüntülerde muhabir Sertaç Murat Koç'a, "Nerelisin?" diye sorulduğu, Koç'un "Türkiye" yanıtını verdikten sonra saldırıya uğradığı görüldü.

"DARBE ARKADAN GELİNCE KENDİMİ KORUYAMADIM"

tv100 Muhabiri Sertaç Murat Koç, kendisine yapılan saldırıya ilişkin konuştu.

Sertaç Murat Koç, "Hasarın boyutunu daha yakından görmek için binaya yaklaştık o esnada böyle bir şey oldu ben anlam veremedim ilk etapta arkadan saldırdı çünkü karşıdan gelse kendimi koruyabilirdim ama arkadan darbe alınca bende de sarsıntıya yol açtı" ifadelerini kullandı.

"ARAYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

tv100 Muhabiri Sertaç Murat Koç, "Türkiye Cumhuriyeti’nin Beyrut Büyükelçisi aradı, Dışişleri Sözcüsü Öncü Keçeli’ye, İsmail Özdemir MHP Genel Başkan Yardımcısı, Genel Yayın Yönetmenimiz Deniz Bey, sen de aradın Gökhan Taşkın, birçok arayan oldu kendilerine çok teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin