TUSAŞ'taki patlama sonrası DEM Parti'den ilk açıklama: Zamanlaması manidar

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, TUSAŞ saldırısı ardından TBMM'de konuştu. Temelli "Zamanlaması manidardır. Provakasyon her tarafından belli olmaktadır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
TUSAŞ'taki patlama sonrası DEM Parti'den ilk açıklama: Zamanlaması manidar

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde terör saldırısı sonrası patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırının ardından TBMM'de konuştu.

Temelli'nin konuşması şu şekilde;

"Çok üzgünüz. Yine insanlarımız öldü. Ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu olaya sadece bu olay kapsamında bakmamak gerekiyor. Son birkaç haftadrı çok önemli bir tartışma sürdürülüyor. Bu tartışmaların büyük bir kısmı Türkiye toplıumunun beklentilerine yanıt veriyor. Çünkü uzun süredir bu savaş, bu şiddet, bu ölümlerden kurtulmak isterken böyle bir olayla karşılaşıyoruz.

Zamanlaması manidardır. Provokasyon her tarafından belli olmaktadır. Dolayısıyla bu tür şeylere karşı ısrarla, inatla, halkın, toplumun beklentisine, barış içinde bir arada yaşama beklentisine yanıt vermek zorundayız. Geç kaldığımız her adım bu yitip giden canlara neden olmaktadır. Bu olayı bir kez daha kınıyorum."

Etiketler TUSAŞ ankara dem parti
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin