Türkiye Narin'e ağlarken bir vahşet daha... 2 yaşındaki bebeğe istismar iddiası

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Türkiye küçük Narin'e ağlarken kan donduran bir iddia da Tekirdağ'dan geldi. 2 yaşındaki bir bebeğin üvey babası tarafından istismar edildiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Narin'e ağlarken bir vahşet daha... 2 yaşındaki bebeğe istismar iddiası

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini bulundu. Tüm Türkiye küçük Narin'in başına gelenler nedeniyle gözyaşı döktü.

Türkiye bir de Tekirdağ'dan gelen haber ile sarsıldı. UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan, X hesabından Tekirdağ Malkara'da 2 yaşında bir bebeğin üvey babası tarafından istismara maruz bırakıldığını ve bebeğin entübe edilerek durumunun ağır olduğunu yazdı.

'VAHİM DURUMUN İNCELENMESİNİ İSTİYORUZ'

Özkan'ın paylaşımları şöyle:

"Tekirdağ Malkarada üvey baba tarafından gerçekleşen istismar sonucunda 2 yaşında çocuğun entübe edildiği be durumunun ağır olduğu bilgisi geldi. Tekirdağ koordinatörlerimiz ve Avukatlarımız bu vahim durumun peşine düştüler. Çok üzgün ve öfkeliyiz.

Tekirdağ Malkarada 2 yaşındaki çocuk ile ilgili gelen ihbar ve bilgileri resmi kurumlara avukatlarımız bildirimde bulunuyorlar. Çocuğun daha öncede hastaneye geldiği iddiaları dahil olmak üzere gelen tüm iddiaları resmi makamlara iletip bu vahim durumun incelenmesini istiyoruz."

ANNE TUTUKLANDI

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı, gizlilik kararı aldı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü de soruşturma kapsamında anne B.Y ile bir kişiyi daha gözaltına aldı.

Anne B.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından polis kıyafeti giydirilerek adliyeye sevk edildi.

B.Y., daha sonra tutuklandı. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin