Tokat'ta patlama: 5'i jandarma 7 yaralı...

Tokat’ın Erbaa ilçesine Bağlı Karayaka Beldesi’nde jandarma ekiplerinin ihbar için girdiği bir evde patlama yaşandı. İlk belirlemelere göre 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 yaralı var.

Google Haberlere Abone ol

Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesinde saat 21.30 sıralarında iddiaya göre, jandarma ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine bir eve gitti.

7 KİŞİ YARALANDI

Ekiplerin gittiği evde henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada 5 jandarma ile 2 sivil yaralanırken, olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ilçe devlet hastanesine kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

TOKAT VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Hatipoğlu, mesajında şunları belirtti:

* "Erbaa ilçemizin Karayaka beldesinde yaşanan patlamada yaralanan Jandarma personelimiz ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum.

* Olayla ilgili gerekli araştırma ve soruşturma titizlikle yapılmaktadır. Ancak ilk bulgulara göre olayın aileler arası bir husumetten kaynaklandığı anlaşılmaktadır."

Etiketler tokat patlama jandarma