Timur Cihantimur'un şoke eden ses kayıtları ortaya çıktı! İşte kazadan hemen sonra yaşananlar... Adem abi hemen gel adam ölüyor, hemen gel

İstanbul'daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un kaza sonrası ses kaydı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Timur Cihantimur'un şoke eden ses kayıtları ortaya çıktı! İşte kazadan hemen sonra yaşananlar... Adem abi hemen gel adam ölüyor, hemen gel

İstanbul Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur annesi yazar Eylem Tok ile önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçtı. Timur Cihantimur ile Eylem Tok'un Türkiye'ye iade davası sürüyor.

Amerika'daki yargılama süreci sürerken Türkiye'de ise kazaya ilişkin hukuk süreci devam ediyor.

Kazadan hemen sonra Timur Cihantimur'un telefon konuşmaları da dosyaya girdi. *v100 Muhabiri Sevgim Begüm Yavuz o kayıtlara ulaştı.

Kazaya dair yeni görüntüler tv100’ün özel haberi Osman Kenan Çapoğlu İle Başlıklar programında ekrana geldi.

“ADAM ÖLÜYOR HEMEN GEL”

Ekrana gelen kaza sonrası görüntülerde ses kayıtları ortaya çıkan Cihantimur, panik bir şekilde “Yolda çok kötü bir kaza yaptım. Birine vurdum. Lütfen gel. Adem abi Allah belamı versin hemen gel. Adam ölüyor hemen gel” dediği duyuldu. Kayıtlara göre ise 112’ye ilk çağrı lüks araçtan otomatik şekilde yapılmış.

Cihantimur, ses kayıtlarında 'hayatım bitti.' diyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin