Tanju Özcan susma kararı aldı. Kılıçdaroğlu polemiğine noktayı koydu: Partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sosyal medyada yaşadığı polemiğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada susma kararı aldığını duyurdu. Özcan " Değer verdiğim bazı büyüklerimin önerileri doğrultusunda, baba evi olarak gördüğüm partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım!" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Tanju Özcan susma kararı aldı.  Kılıçdaroğlu polemiğine noktayı koydu: Partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında sosyal medya üzerinden yaşanan polemiğin ardından son olarak CHP Sözcüsü Deniz Yücel açıklamada bulunmuş ve Özcan'ın, Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaların, partinin yetkili kurullarında değerlendirileceğini ifade etmişti.

 

Bu açıklamanın ardından Özcan, sosyal medya hesabından bir açıklamada daha bulunup, susma kararı aldığını söyledi.

Özcan X'teki paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Dünkü tweetlerimin Türkiye’de ki ekonomik sorunları gölgelemek ve gündem değiştirmek için birileri tarafından kasıtlı olarak kullanıldığını gördüm. Değer verdiğim bazı büyüklerimin önerileri doğrultusunda, baba evi olarak gördüğüm partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım!"

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin