Taksici meslektaşını silahla vurdu, sigara yaktı! İstanbul Bağcılar'da taksici vahşeti: 450 bin liralık alacağı için öldürmüş

İstanbul Bağcılar'da korkunç bir taksici cinayeti işlendi. Taksi şoförlüğü yapan 35 yaşındaki Gökhan Göktaş, 450 lira borcu için 28 yaşındaki meslektaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katil Furkan G.'nin cinayeti işledikten sonra sigara yakıp yürümesi dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Taksici meslektaşını silahla vurdu, sigara yaktı! İstanbul Bağcılar'da taksici vahşeti: 450 bin liralık alacağı için öldürmüş

İstanbul Bağcılar'da korkunç bir taksici cinayeti işlendi. Taksi şoförlüğü yapan 35 yaşındaki Gökhan Göktaş, 450 bin lira borcu için 28 yaşındaki meslektaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katil Furkan G.'nin cinayeti işledikten sonra sigara yakıp yürümesi dikkat çekti.

Korkunç olay Bağcılar'da meydana geldi. Furkan G., telefonla tartıştığı yine kendisi gibi taksicilik yapan Gökhan Göktaş'ın yanına cuma günü gece saatlerinde geldi.

Yaralama ve hırsızlıktan sabıkası bulunduğu öğrenilen Furkan G., yanında getirdiği silahla tartıştığı Gökhan Göktaş'ın kafasına ve göğsüne ateş etti. Talihsiz taksici yere yığılırken Furkan G. sigarasını yakarak olay yerinden ayrıldı. 

Furkan G. olaydan bir süre sonra silahıyla karakola giderek polise teslim oldu. Cinayeti 450 bin lira alacağı için işlediğini, Göktaş'ın kendisini dolandırdığını iddia etti. Şüpheli Furkan G. polisteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gökhan Göktaş'ın cenazesi ise 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin