Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'ye ait kafeye bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi

Diyarbakır'da öldürülen Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'ye ait iki kafeye bombalı ve silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Türkan Elçi'ye ait Karga kafe ile bitişiğindeki kafeye düzenlenen saldırıda şans eseri yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'ye ait kafeye bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi

Diyarbakır'da gece saatlerinde Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'ye ait Karga kafeye silahlı ve ses bombalı saldırı düzenlendi. Olayda Karga kafenin yanındaki kafe de saldırıdan etkilendi. Alınan bilgiye göre saldırıdan önce tehdit mesajları geliyordu.

Diyarbakır’ın tarihi Sur içinde bulunan ve Dört Ayaklı Minare’nin önünde öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi’ye ait Karga kafe ile bitişiğindeki Hewş kafeye ses bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi.

Güneydoğu Ekspres'te yer alan habere göre saldırıdan önce kafelerin tehdit edildiği bilgisine ulaşıldı. Hevş kafenin sahibi Bahoz Damlayıcı böyle bir tehdit aldığını belirterek bu tehdidi polise bildirdiğini ancak herhangi bir önlem alınmadığını iddia etti. Saldırıda şans eseri yaralanan kimse olmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin