Survivor yarışmacılarının bindiği aracın çakarı söküldü ve sürücüsüne para cezası verildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu

Survivor programının Sahra ve Damla isimli yarışmacıları arabalarına taktıkları çakar ile trafikteki görüntüleri paylaşmışlardı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı. o aracın çakarı söküldü ve sürücüsüne para cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor yarışmacılarının bindiği aracın çakarı söküldü ve sürücüsüne para cezası verildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu

Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor'da bir sezon daha sona erdi. Kırmızı ve mavi takımın mücadele ettiği performans senesinde şampiyon Ogeday oldu.

14 Haziran akşamı İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi Survivor finaline ev sahipliği yaptı. Final gecesine konuk olarak katılan bu sezonun diğer yarışmacılarının trafikteki hali ise tepki çekti. Survivor 2024 yarışmacılarından Sahra Işık ve Damla Can, finale çakarlı ve sirenli araçla yetişti.

Survivor yarışmacılarının bindiği aracın çakarı söküldü ve sürücüsüne para cezası verildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu

İki isim o anları da sosyal medyada paylaştı. İstanbul trafiğindeki o görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir televizyon kanalında yayınlanan yarışmanın İstanbul finali için yapılan çekimlere, yarışmacıların çakarlı araçla gittiği anlarla ilgili görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine başlatılan çalışmada araç sürücüsüne idari para cezası uygulandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'GEREĞİ YAPILDI-18' başlığıyla sosyal medyada yaptığı paylaşımda, bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programının İstanbul finali için yapılan çekimlere 3 yarışmacının çakarlı araçla gittiği anların görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından yapılan çalışmalarda, çakarlı araç sürücüsüne idari para cezası yazıldığını ve araçtaki tertibatın söküldüğünü açıkladı. Yerlikaya paylaşımında, "Sivil Trafik Ekiplerimizin sosyal medya ve ulusal basına yansıyan “Bir yarışma programının 3 yarışmacısının İstanbul'daki büyük finale çakarlı araçla gitmesiö haber ve görüntülerine yönelik yaptığı çalışmalarda; Bu araç sürücünün “ışıklı ve sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen bir araca taktığı ve kullandığı tespit edilmiş ve yakalanmıştır. Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür. Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir. Usulsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler çakar araç survivor
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin