Suriye'de bir asker silah kazasında şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde piyade uzman çavuş Onur Çapan'ın silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Suriye'de bir asker silah kazasında şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile Suriye'de Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın silah kazası sonucu şehit olduğunu duyurdu.

MSB tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, meydana gelen silah kazası sonucu şehit oldu."

ANNESİNE VE EŞİNE ACI HABER VERİLDİ

Zeytindalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın (33) Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan annesi Döndü Çapan ile Isparta'da oturan eşi Makbule Çapan’a acı haber verildi.

Şehidin Dinar’daki annesinin evi ile Isparta’da eşinin oturduğu eve Türk bayrakları asıldı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın birkaç hafta önce eşi ile 2 çocuğunu İstanbul’dan Isparta’ya taşıdığı ve buradaki eve yerleştikleri öğrenildi. Şehidin babasının ise 2022 yılında vefat ettiği kaydedildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin