Sosyal Demokrat Halkçı Parti Genel Başkanı Burak Çelik tv100'de konuştu! Burak Çelik'ten Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama geldi

28 Haziran 2024'te resmi olarak kurulan ve başına CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçeceği öne sürülen Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP), genel başkanlığa film yapımcısı ve sinemacı Burak Çelik'in seçildiğini açıklamıştı. Genel Başkan Burak Çelik, tv100'ün ilgiyle izlenen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'a canlı bağlantı ile katıldı. Çelik, "Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?" sorusunu yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal Demokrat Halkçı Parti Genel Başkanı Burak Çelik tv100'de konuştu! Burak Çelik'ten Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama geldi

tv100.com Yazarı Fuat Uğur, Gerçek Gündem Yayın Yönetmeni Seyhan Avşar, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Gezici Araştırma Başkamı Murat Gezici ve SHP Genel Başkanı Burak Çelik, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programının konuğu oldu.

Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) Genel Başkanı Burak Çelik, tv100'de önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL VE KEMAL KILIÇDAROĞLU HAKKINDA AÇIKLAMA

Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

"Partiyi Türkiye, gençler, milletimiz için kurduk. Türkiye’nin ne kadar ihtiyacı olduğunu tüm Türkiye görüyor. Cumhurbaşkanı adayımız hazır. Şu anda bunu açıklamam doğru olmaz. Kurucular kuruluna fazla takılmamız lazım. Önemli olan bizim Yüksek İstişare Kurulumuzdur. Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmedim."

“RESMİ SİTEMİZİ HACKLEDİLER”

Öte yandan SHP Genel Başkanı Burak Çelik, CHP Gençlik Kolları’ndan birkaç kişinin SHP'nin resmî web sitesini hacklediğini söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin