Son Dakika... Meral Akşener ile ilgili bomba iddialar. 2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacak. Erdoğan ile haftada bir telefon görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener Beştepe'de 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyle ilgili bomba iddialar ortaya atıldı. Bahar Feyzan, Akşener'in 2028 için Cumhurbaşkanlığı adaylığı için hazırlık yapıldığını iddia etti. Murat Kelkitlioğlu ise Erdoğan ile Akşener'in haftada bir gün telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Meral Akşener ile ilgili bomba iddialar. 2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacak. Erdoğan ile haftada bir telefon görüşmesi

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteciler; Bahar Feyzan, Murat Kelkitlioğlu ve Avukat Cem Kaya stüdyo konuğu ve eski milletvekili Aytun Çıray telekonferans ile tv100'ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Programda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener ile 40 dakika Beştepe Külliyesi'nde görüşmesi masaya yatırıldı.

"AK PARTİ KURULURKEN ÇOK BÜYÜK EMEĞİ VAR"

Akşener ile Erdoğan'ın haftada bir telefon görüştüğü bilgisini veren Kelkitlioğlu, "Böyle bir şey beklemiyordum. Meral Hanımın Genel Başkanlığı bıraktıktan sonra bir anda kendi içine çekilmesi nedeniyle böyle bir gelişme hiç aklıma gelmedi. Sayın Cumhurbaşkanının Meral Hanıma olan sevgisini de bilirim çünkü AK Parti kurulurken de çok büyük emeği vardır Meral Hanımın." dedi.

‘SAYIN AKŞENER’İN YAPTIKLARIYLA TÜRKİYE’NİN GÖRDÜĞÜ ZARAR ÖNEMLİ’

Aytun Çıray, "Sayın Akşener 2019 seçimleriyle 2020 kurultayı arasında bazı olayların geliştiği ve Sayın Cumhurbaşkanıyla o dönemden sonra temas ettiğini, bunun ilk işaretini de bir Kurucu Genel Sekreteri ve Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’ı tasfiyeyle 2020 kurultayında bu işlerin başladığını düşünüyorum. Benim için sorun Sayın Akşener’in ne yapıp yapmadığı değil. Türkiye’nin Sayın Akşener’in yaptıklarıyla gördüğü zarar önemli." ifadelerini kullandı.

'AKŞENER 2028'DE CUMHURBAŞKANI ADAYI'

Bahar Feyzan ise aldığı bomba bir kulis bilgisini programda paylaştı.

Feyzan, "Şu net dendi ki Meral Akşener 2028 seçimlerine cumhurbaşkanı adayı olarak hazırlanıyor." iddiasında bulundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin