Son dakika... İstanbul Boğazı Beşiktaş'ta gemi arızası: Boğaz trafiği çift yönlü durduruldu, 176 metrelik gemi makine arızası yaptı

Son dakika yapılan açıklamaya göre İstanbul Boğazı'nda 176 metrelik bir gemi arıza yaptı. Beşiktaş önlerinde yaşanan durum nedeniyle Boğaz trafiğe kapatıldı. Boğaz trafiği yaklaşık 3 saat sonra yeniden açıldı

Google Haberlere Abone ol
Son dakika... İstanbul Boğazı Beşiktaş'ta gemi arızası: Boğaz trafiği çift yönlü durduruldu, 176 metrelik gemi makine arızası yaptı

Son dakika yapılan açıklamaya göre İstanbul Boğazı'nda 176 metrelik bir gemi arıza yaptı. Beşiktaş önlerinde yaşanan durum nedeniyle Boğaz trafiğe kapatıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı konu ile ilgili son dakika açıklamasında şunları kaydetti: "İstanbul Boğazı Beşiktaş önlerinde makine arızası yaşayan CORNELIA isimli 176 metre boyundaki gemi için, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze bağlı Kılavuz Kaptanımız ve KURTARMA-9 Römorkörümüz olay yerine ivedilikle yönlendirildi. İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır."

İstanbul Boğazı'ndaki trafik, bir geminin makine arızası yaşaması nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Boğaz'ın Beşiktaş önlerinde, 176 metre boyundaki "Cornelia" isimli gemide makine arızası meydana geldi. Geminin kurtarılması için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı kılavuz kaptan ve "Kurtarma-9" römorkörü ivedilikle olay yerine yönlendirildi. Boğaz'daki gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

3 SAAT SONRA AÇILDI

Bir geminin makine arızası yaşaması nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alınan İstanbul Boğazı'ndaki trafik yeniden başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, "Cornelia" isimli gemi, makine arızasının giderilmesiyle, kılavuz kaptan, Kurtarma-9 ve Kurtarma-12 römorkörleri refakatinde Boğaz'daki seyrine devam etti.

Çift yönlü ve geçici olarak askıda olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, söz konusu geminin seyrini tamamlamasının ardından kuzey-güney yönlü olarak trafiğe açıldı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin