Son Dakika... Buket Aydın, Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu planını açıkladı. Ortalık karışacak

Gazeteci Buket Aydın tv100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu planını açıkladı. Aydın bilgiyi İmamoğlu'na yakın kaynaklardan aldığını dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Buket Aydın, Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu planını açıkladı. Ortalık karışacak

Uzun süredir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar esiyordu. Ancak Kurban Bayramı'nda İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu araması ve bayramlaşması ile buzlar erimeye başladı. İki ismin önümüzdeki günlerde baş başa bir yemek yemesi bekleniyor.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın konuk olduğu tv100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'da çarpıcı kulis bilgileri verdi.

Aydın şunları söyledi:

İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün koltukta oturmama sebebi. Bu zemini hazırlayan kişi. Ve Özgür Özel'in orada oturma sebebi. Amma velakin Ekrem İmamoğlu'na yakın kaynaklar Özgür Özel'den son derece rahatsızlık duymaya başladılar. Bir Cumhurbaşkanlığı serüvenine kalkışacağını düşünüyorlar.

Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Sayın kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek Eylül'deki kurultayda Kılıçdaroğlu'nu yeniden genel başkan yapmak için çalışacağını ve Kılıçdaroğlu da yeniden genel başkan seçilirse de kendisinin Cumhurbaşkanlığı adaylığının önünde de hiçbir engel kalmayacağını düşüyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin