Son Dakika... Bahçeşehir TEM'de zincirleme kaza meydana geldi: Çok sayıda araç kazaya karıştı, devrilen minibüs de var, yol neredeyse trafiğe kapandı

Bayramın sona ermesiyle İstanbul trafiği neredeyse eski haline geldi. Bu sabah saatlerinde İstanbul Bahçeşehir TEM'de zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya çok sayıda araç karışırken bir minibüsün devrildiği öğrenildi. Trafik neredeyse durma noktasına geldi. Kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Bahçeşehir TEM'de zincirleme kaza meydana geldi: Çok sayıda araç kazaya karıştı, devrilen minibüs de var, yol neredeyse trafiğe kapandı

Bayramın sona ermesiyle İstanbul trafiği neredeyse eski haline geldi. Bu sabah saatlerinde İstanbul Bahçeşehir TEM'de zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya çok sayıda araç karışırken bir minibüsün devrildiği öğrenildi. Trafik neredeyse durma noktasına geldi.

Radyo Trafik'in aktardığı bilgilere göre sabah 07.00 sıralarında TEM Bahçeşehir mevkiinde bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Dinleyicilerin aktardığına göre kazaya biri kamyon olmak üzere 7-8 araç karıştı, bir minibüsün devrildiği öğrenildi. 

TOPLAM SAYI 15 ÇIKTI!

Alınan son dakika bilgilerine göre TEM Otoyolu'nda yaşanan kazaya 15 aracın karıştığı belirlendi. Kazada 5 kişinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Alınan bilgiye göre kaza şöyle meydana geldi: TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkisi Ankara istikametinde seyreden 59 AHK 717 plakalı tır henüz belirlenemeyen nedenle önündeki kamyona çarptı. Önde ilerleyen araçların da birbirine çarpmasıyla 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada savrulan ve yan yatan bazı araçlardaki 5 kişi yaralandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin