Son Dakika... Ankara'da metro arızası: Seferler durduruldu

EGO Genel Müdürlüğü, Kızılay-Koru Metro hattı seferlerinin güç kaynağı ve haberleşme sisteminde aşırı sıcak kaynaklı yaşanan arıza nedeniyle durdurulduğunu duyurdu. Metro hattında yaşanan arıza giderildi ve metro seferleri normale döndü

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Ankara'da metro arızası: Seferler durduruldu

Ankara'da metro hattında arıza meydana geldi. Kızılay-Koru hattında ilk önce seferler 15 dakikaya indirildi ardından tamamen durduruldu. Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü (EGO) konuyla ilgili açıklama yaptı.

Güç kaynağı ve haberleşme sisteminde aşırı sıcak kaynaklı arızanın meydana geldiğini belirten EGO Genel Müdürlüğü’nün açıklaması şu şekilde:

“Değerli Yolcularımız, Güç kaynağı ve haberleşme sisteminde aşırı sıcak kaynaklı yaşanan arıza nedeniyle M2 ( Kızılay- Koru) Metro hattımızın seferleri durdurulmuştur. Söz konusu hatta ek otobüs seferlerimiz ile hizmete devam edilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz."

NORMALE DÖNDÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Ankara Metrosu M2 hattında yaşanan haberleşme ve güç kaynağı arızaları giderilmiş olup, metro seferlerimiz normale dönmüştür. Trenlerimiz, Kızılay-Koru hattı boyunca tüm istasyonlarda düzenli olarak hizmet vermeye devam etmektedir'' denildi.

Kaynak: A.A
Etiketler ankara metro
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin