Son Dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Manisa'daki kadına şiddet olayına ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Manisa'da hamile bir kadının sokak ortasında eşi tarafından darbedilmesi olayına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Manisa'daki kadına şiddet olayına ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Çelik, Manisa'da hamile bir kadının sokak ortasında eşi tarafından darbedilmesi olayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklaması şu şekilde:

"Manisa’nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında eşi tarafından darp edilen hamile bir anneye yönelik şiddeti lanetliyoruz. Kadına yönelik şiddet, yasal olarak suçtur; ahlaki olarak da insanlık dışıdır. Bu şiddeti engelleme imkanı varken seyredenlerin durumu da vahimdir."

NE OLMUŞTU?

Manisa'nın Aksihar ilçesinde, Yılmaz. A. hamile olan eşini önce yumrukla yere yatırarak dövdü. Ardından demir çubukla vurmaya başladı. Çevredekiler ise o anlarda sadece izledi. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

16 Ağustos'ta Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi'nde S.N.A'nın, eşi Yılmaz A. tarafından sokakta yumruk, tekme ve sopayla darbedildiği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

Ekiplerce yakalanan Yılmaz A, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin