Seçil Erzan ve Dilan Polat hakkında yeni bilgiler. Bayramdaki açık görüşte yaşananlar ortaya çıktı. Dilan Polat sinir krizi geçirdi. Seçil Erzan 1 saat boyunca ağladı. İşte yaşananlar...

Seçil Erzan ve Dilan Polat'ın aynı koğuşa alındığı gündeme bomba gibi düştü. Ancak iki isim hakkındaki gelişmeler sadece bununla sınırlı değil. tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu, tv100 Ana Haber'de Seçil Erzan ve Dilan Polat hakkında yeni bilgiler verdi. Kurban Bayramı'ndaki açık görüşte yaşananları tek tek anlatan Tosunoğlu,"Dilan çocuğunu görünce sinir krizleri geçirmiş, bayılmış. Erzan da bir akrabası ile görüşmüş. İkisi de ağlıyor, sinir krizleri geçiriyor. Bir saat boyunca ağlıyorlar." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Seçil Erzan ve Dilan Polat hakkında yeni bilgiler. Bayramdaki açık görüşte yaşananlar ortaya çıktı. Dilan Polat sinir krizi geçirdi. Seçil Erzan 1 saat boyunca ağladı. İşte yaşananlar...

Seçil Erzan ve Dilan Polat'ın talebi kabul edildi ikili koğuş arkadaşı oldu. Seçil Erzan fon vurgunu davası nedeniyle Silivri'de tutuklu bulunuyor. Erzan'ın eski koğuş arkadaşı Bahar Candan’la tartıştığı iddia edilmişti. Bunun üzerine ikilinin koğuşları ayrıldı.

Dilan Polat da kız kardeşi Sıla Doğu’nun tahliye edilmesinin ardından koğuşta yalnız kaldı. Seçil Erzan ile Dilan Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek birlikte aynı koğuşta kalmak istediklerini belirtti. Cezaevi yönetimi de Polat ve Erzan’ın bu talebini kabul ederek ikisini aynı koğuşa aldı. Konuyla ilgili Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi açıklama yaptı. Aybirdi "bu durum ikisi için de çok iyi oldu. Birlikte vakit geçiriyorlar, sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar" dedi. Seçil Erzan ile Dilan Polat’ın koğuşları birleşmeden önce yan yana kalıyordu. Hava almak için çıktıkları avluda ve aileleriyle görüş günlerinde birbirleriyle selamlaşıyordu.

tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu, Seçil Erzan ve Dilan Polat'ın açık görüşte neler yaşadığını Osman Kenan Çapoğlu ile tv100 Ana Haber'de anlattı.

Devrim Tosunoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

“BAHAR CANDAN RAHATSIZ EDİCİ TAVIRLARDA BULUNDU”

İki ismi bu sürece şartlar itmiş. İki isim farklı koğuşlardaydı. Seçil Erzan 14 aydır, Dilan Polat 8 aydır tutuklu. Erzan ilk başta Nihal ve Bahar Candan ile kalıyordu. Nihal tahliye olunca Bahar ile Erzan aynı koğuşta kalmaya başlamış. Erzan geceleri davasına hazırlanırken, Bahar rahatsız edici tavırlara girişmiş. Erzan durumu cezaevine bildirince farklı bir koğuşa alındı. Polat ise anne ve anneannesini öldüren bir kadınla aynı koğuşta olduğundan korkmuş, kardeşi Sıla Doğu’nun yanına alındı.

SEÇİL ERZAN VE DİLAN POLAT NEDEN AYNI KOĞUŞA GEÇTİ?

Doğu tahliye olunca Erzan ve Polat’ın koğuşları yan yana. Açık görüşte birbirlerini tanımaya başlamışlar. Bayramdan bir hafta önce Erzan ve Polat dilekçe vermiş ve aynı koğuşa alınmışlar. Polat psikolojik tedavi görüyor, sürekli sinir hapı kullanıyor. Cezaevi yönetimi onu biriyle kalmasının iyi olduğunu düşünmüş olabilir. Avukat açıklama yapmış, birlikte dertleştiklerini söylemiş.

“DİLAN POLAT VE SEÇİL ERZAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ”

İki ismin bir araya gelmesi destek yerine kötü olmuş bence. Birbirlerini kötü etkileyebilirler. Bayramda açık görüş gününde Dilan Polat’ın ziyaretçisi oğlu Milan Efe olmuş. Teyzesi Sıla Doğu ile gelmiş. Dilan çocuğunu görünce sinir krizleri geçirmiş, bayılmış. Zor zamanlar geçirmiş, insanlar sakinleştirmeye çalışmış.

Erzan da bir akrabası ile görüşmüş. 1 saat görüşme süreleri var. İkisi de ağlıyor, sinir krizleri geçiriyor. Aynı reaksiyonları veriyor. Bir saat boyunca ağlıyorlar.

O görüşme sürecinde sürekli ağladıklarını öğrendim. Aynı koğuştalar, birbirlerini başka konuda tetikleme ihtimalleri yüksek.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin