Savcıdan skandal hareket! Yemek yiyemediği mekânın sahibi ve çalışanlarını tehdit edip gözaltına aldırdı

Ordu'nun Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca'ndan skandal hareket. Savcı Koca, ailesi ile gittiği restoranda yer olmadığını söyleyen çalışanlar ve iş yeri sahibini tehdit edip gözaltına aldırdı. Gözaltına alınan 15 kişiden 3'ünün adliyedeki işlemleri sürüyor. Artvin'de de geçen yıl kaymakam Hacı Kerim Meral lokantada yediği yemeğin ücretini ödememişti.

Google Haberlere Abone ol
Savcıdan skandal hareket! Yemek yiyemediği mekânın sahibi ve çalışanlarını tehdit edip gözaltına aldırdı

Ordu Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, dün yemek için ailesiyle birlikte Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki  restoranda gitti. İddiaya göre, mekânın dolu olmasının ardından görevliler, savcı Koca’ya yarım saat sonra gelmesini söyledi.

T24'ten Cengiz Anıl Bölükbaş'ın haberine göre, 45 dakika sonra yeniden restorana dönen Savcı Koca, mekanı yine dolu gördü. Savcı Koca, oturacak yer olmaması nedeniyle sinirlendi. Çalışanlar, savcıya, pazar günü olmasından dolayı yoğun olduğunu, bir saat sonra yer olacağını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen savcı Koca, çalışanlar ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında savcının, “Ağzınıza s*çacağım”, “Hepinizi süründüreceğim” dediği iddia edildi.

Restoran sahibinin gelmesiyle tartışma daha da büyüdü. Savcının mekânın sahibine, “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?”, “Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” diye tehdit ettiği ileri sürüldü.

15 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDIRDI

Tartışmanın ardından savcı jandarmayı çağırdı. Jandarmanın gelmesinin ardından savcı tehditlerini sürdürdü. Ardından mekânın sahiplerinin de aralarında olduğu 15 kişiyi gözaltına aldırdı.

12 kişi adliyeye çıkarılmadan serbest bırakılırken, üç kişinin adliyedeki işlemleri sürüyor.

KAYMAKAM DA HESAP ÖDEMEMİŞTİ

Artvin’in Yusufeli ilçesinde geçen yıl kasım ayında yanındaki 2 misafiriyle restorana giden Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, garsona döner ardından da sütlaç siparişi vermişti. Misafirleriyle birlikte dönerleri ardından da tatlı yiyerek çay içen Kaymakam Meral, hesap ödemeden restorandan ayrılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin