Rus motosiklet bloğu fenomeni Türkiye'de öldü. Tatyana Ozolina Muğla'daki kazada yaşamını yitirdi

Motosikletiyle dünyayı dolaşan, TikTok ve YouTube'da 7 milyona yakın takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Tatyana Ozolina Muğla Milas'ta geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Rus motosiklet bloğu fenomeni Türkiye'de öldü. Tatyana Ozolina Muğla'daki kazada yaşamını yitirdi

Sosyal medyada 'MotoTanya' olarak tanınan ve milyonlarca takipçisi bulunan 38 yaşındaki Rus fenomen Tatyana Ozolina Muğla’da yaşanan bir trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Türk motosiklet blog yazarı Onur Obut ile Tatyana Ozolina, Muğla Milas’ta yol alıyordu. Rus medyasında yer alan bilgilere göre Ozolina motosikletinin kontrolünü kaybetti ve kamyonla çarpıştı. Korkunç kaza sonrası Tatyana Ozolina olay yerinde yaşamını yitirirken yaralanan Onur Obut ise Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

'BUNU YAZMAK ÇOK ÜZÜCÜ AMA...'

MotoTanya, TikTok’ta 5 milyon ve YouTube’da 2 milyon aboneye sahip, Rusya’nın en popüler motoblog yazarlarından biriydi. Moskova’daki motosiklet camiasının temsilcileri Tatyana’nın öldüğünü sosyal medyada şu mesajla duyurdu: “MotoTanya artık yok. Bunu yazmak çok üzücü… Birkaç saat önce Türkiye’de ünlü blog yazarı Tatyana Ozolina’nın hayatını kaybettiği bir kaza yaşandı. İlginç, parlak ve güzel bir hayattı. Milyonlarca insan onu takip etti. Belki de ülkede MotoTana’ya kayıtsız kalacak tek bir motosikletçi yoktur. Ona hayranlık duyuldu, imrenildi, beğenildi, kopyalandı, en iyi blog yazarı olarak ödüllerle ödüllendirildi ve aynı zamanda hem tartışıldı hem de iftira edildi. Herşey. Artık geriye kalan tek şey anılar.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin