Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı hakkında ilk kez konuştu: Kafamı kesseler, kurşun yağmuruna tutsa...

Rasim Ozan Kütahyalı, eski eşi Nagehan Alçı'nın iddiaları sonrası ilk kez konuştu. "Kafamı kesseler, Nagehan beni kurşun yağmuruna tutsa bile iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı hakkında ilk kez konuştu: Kafamı kesseler, kurşun yağmuruna tutsa...

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı geçtiğimiz aylarda tek celsede boşandı. Sonrasında evliliklerinde yaşadıkları ifşa olmaya başladı. Alçı yaşadıklarını önce sosyal medyada dile getirdi. Sonrasında Nevşin Mengü'nün Youtube programında anlattı.

 

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Sen beceriksizsin, aptalsın, geri zekalısın" diyerek kendisine hakaret ettiğini belirten Alçı, ortak hesaplarının boşalttığını şiddet gördüğünü dile getirdi.

RASİM OZAN'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Alçı'nın gündem olan açıklamaları sonrası Rasim Ozan Kütahyalı "Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem" diyerek Alçı'nın açıklamalarından sonra sürekli arandığını söyledi.

Kütahyalı Gerçek Gündem'e şunları söyledi:

"Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin