Özgür Özel'in katıldığı programda Bahar Feyzan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak kahkaha. İşte CHP lideri Özgür Özel'in en çok dinlediği 15 şarkı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Bahar Feyzan'ın Youtube'da yaptığı 'Ben Söylerim' programına konuk oldu. Özel, en çok dinlediği 15 şarkıyı açıklarken Feyzan CHP'nin bir önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak bir kahkahaya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'in katıldığı programda Bahar Feyzan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak kahkaha. İşte CHP lideri Özgür Özel'in en çok dinlediği 15 şarkı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Bahar Feyzan'ın Youtube'da yayınlanan programı 'Ben Söylerim'de en çok dinlediği 15 şarkıyı açıkladı.

Programda çok sayıda hobisi olduğunu söyleyen Özel, "Yatılı okul arkadaşlarımla tatil yaparken DJ'lik yaparım" ifadelerini kullandı. Feyzan ise, "Aaa ço iyi" dedi. Özel ise, "Öyle cistak cistak değil de öyle hepimizin sevdiği şarkılar." yanıtını verdi.

Feyza, Özel'e 'Ne mesela' diye sordu. Özel de playlistini gösterdi, "Benden Youtuber olur" dedi, Feyzan da "valla olur, kanal gidiyor elden." diyerek espri yaptı.

İşte Özel'in en çok dinlediği 15 şarkı:

Ahmet Kaya - Hep Sonradan
Ayta Sözeri - Büklüm Büklüm
Cem Karaca - O Leyli
Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği
Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat
Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
Kızılırmak - Gidenlerin Ardından
Cem Adrian - Sen Gel Diyorsun
Sezen Aksu - Begonvil
Funda Arar - Senden Öğrendim
Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat
MFÖ - Sarı Laleler
Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş
Şebnem Ferah - Sil Baştan
Berlin Filarmoni Orkestrası

Feyzan, Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' şarkısını göstererek Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı kaybetmesine gönderme yaparak "Onu kurultay zamanı baya dinlediniz her halde." dedi. Feyzan bu sözlerle birlikte kahkahaları peş peşe patlattı. Özel de hafif şekilde güldü.

Feyzan, kurultay döneminde Kılıçdaroğlu ve ekibini sert sözlerle eleştirmişti.

"Rap var mı?" sorusuna Özel, "Rap çok yok." yanıtını verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin