Özgür Özel'i hiç böyle görmediniz! Bayram namazı çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Ne dediğini bil de konuş

Bayram namazını memleketi Manisa'da kılan CHP lideri Özgür Özel'i çıldırtan sözler. Bayram namazı çıkışı bir kişinin"İsrail'e tepki gösteriyorsunuz ancak Hamas'ı da terör örgütü olarak değerlendiriyorsunuz" sözlerine sinirlenen Özel, Filistin için mücadele ettiğini belirterek, "Bayram sabahı ne konuştuğunu bil de konuş, tamam mı?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'i hiç böyle görmediniz!  Bayram namazı çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Ne dediğini bil de konuş

urban Bayramı'nda memleketi Manisa'ya gelen Özel, Hatuniye Camisi'nde kıldığı bayram namazının ardından caminin önünde vatandaşlarla bayramlaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, camiden ayrılırken bir vatandaşın "İsrail'e tepki gösteriyorsunuz ancak Hamas'ı da terör örgütü olarak değerlendiriyorsunuz" sözleri üzerine ise "Beni bir dinle de bayram sabahı. Ben dünyadaki 119 ülkeye mektup yazdım. Ne dedim biliyor musun, 'Filistin'i tanıyın' dedim. İspanya, Filistin'i tanıdıysa benim mektubumla tanıdı. Bugün de biz gece uyurken üzerimize bomba atsalar ne olursa aynı şey. O da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor, o da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor. Ben Filistin tanınsın, özgür olsun diye dünyadaki her tarafı geziyorum ve Cumhurbaşkanı bana teşekkür etti, 'sen Filistin için mücadele ediyorsun' diye. O yüzden bayram sabahı ne konuştuğunu bil de konuş, tamam mı?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: A.A
Etiketler özgür özel namaz
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin