Özgür Özel ve Ümit Özdağ CHP Genel Merkezi'de görüşecek: Randevudaki başlıklar ortaya çıktı, görüşme Kayseri'deki olaylardan önce planlanmış

Kayseri'de yaşanan gerilimin yankıları devam ederken göçmen politikası nedeniyle dikkat çeken ve eleştirilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde bir araya geliyor. Buluşmada konuşulacak başlıkların detayları ortaya çıkarken, randevunun yaşanan gerilimlerden önce planlandığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel ve Ümit Özdağ CHP Genel Merkezi'de görüşecek: Randevudaki başlıklar ortaya çıktı, görüşme Kayseri'deki olaylardan önce planlanmış

Kayseri'de yaşanan istismar olayı sonrası Suriyeliler ile yaşanan gerginlikler devam ediyor. Adeta infiale neden olan olay sonrası hem Türkiye'de hem de Suriye'nin kuzeyinde gerginlikler yaşanmış, göçmen politikalarıyla ilgili tartışmalar tekrar başlamıştı.

Göçmenlerle ilgili sert söylemleri ile bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 12.00'de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek. 

Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre söz konusu randevunun Kayseri’de yaşanan gerilimlerin hemen ardından olması dikkat çekerken yetkililer ziyaretin daha önceden planlandığını belirtti. “Bu ziyaret planlanırken Kayseri’deki olaylar yaşanmamıştı” diyen kurmaylar, “Randevu geçen haftadan planlanmıştı. Sadece CHP ile değil diğer partilerle de görüşmelerimiz olacak” dedi.

DEM PARTİ'YE GİDİLECEK Mİ?

Özdağ görüşmesinin detaylarını aktaran parti yetkilisi “DEM Parti’sine de ziyarete gidilecek mi?" sorusunu ise, “Hayır. Üç partiye gitmeyeceğiz. DEM, AKP ve MHP ile görüşmeyeceğiz. Diğer partilerle temaslarımız olacak” diyerek yanıtladı.

Masada konuşulacak konulara da değinen parti kurmayı, "“Sığınmacı konusu şüphesiz gelecek. Ekonomi çok önemli bir başlık ve tabii ki Anayasa… Bu konular konuşulacak. Ancak görüşme öncesi genel başkanımızla bizlerle bir değerlendirme yapacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin