Organize suç örgütü liderinin yakınlarına silahlı saldırı

Elazığ Cezaevi’nde, organize suç örgütü elebaşılığından hükümlü bulunan Kadir İnan’ın oğlu Ç. İnan ve yeğeni Y. İnan, Ankara’da silahlı saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Organize suç örgütü liderinin yakınlarına silahlı saldırı

Olay, saat 03.00 sıralarında Keçiören ilçesinde meydana geldi. Elazığ Cezaevi’nde hükümlü bulunan Kadir İnan’ın oğlu Ç. İnan ve yeğeni Y. İnan kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda, Ç. İnan ve Y. İnan bacaklarından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı, polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

İZMİR'DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Organize suç örgütü lideri ve Ankara'nın en büyük uyuşturucu kaçakçısı olduğu tespit edilen cezaevi firarisi Kadir İnan, 2017'de Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince İzmir'de gözaltına alınmış ve Ankara'ya getirilmişti.

Ankara'da gerçekleştirilen birçok uyuşturucu kaçakçılığı ve silahlı olayın faili olduğu tespit edilen, "Ankara'nın uyuşturucu baronu" olarak nitelendirilen İnan'ın, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, çok sayıda yaralama, tehdit, darp ve ruhsatsız silah taşımak gibi 14 ayrı suçtan arandığı öğrenilmişti.

 

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin