Narin'in tutuklu amcası Salim Güran olay günü 5 kez kimi aradı? Yeni tanıktan soruşturmanın seyrini değiştirecek ifade

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili sır perdesi henüz aralanmadı. Soruşturmada ifadesi alınan ikinci tanık, amcanın olay günü tarlada olduğu iddiasını yalanlayarak, "Olay günü Narin'in evinin orada gördüm" dedi. HTS kayıtlarında da amcanın, Narin'in kaybolduğu gün 1 saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı anlaşıldı. Narin'i dereye sakladığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın tek başına hareket etmediği düşünülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Narin'in tutuklu amcası Salim Güran olay günü 5 kez kimi aradı? Yeni tanıktan soruşturmanın seyrini değiştirecek ifade

Diyarbakır'da kayboluşundan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturma devam ediyor. Narin Güran'ın cesedi köyüne yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içerisinde bulunmuştu. 

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan ikinci tanık Mehmet Şevket Kaya, cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklanan amca Salim Güran'ın olay günü tarlada olduğu iddiasını yalanlandı. 

 

TANIK TUTUKLU AMCAYI YALANLADI

Ntv'de yer alan habere göre, amca Salim Güran, jandarmadaki ifadesinde Narin'in kaybolduğu gün 18:50'de tarlada olduğunu iddia etmişti.  Ancak tanık Mehmet Şevket Kaya, amcayı 18:30- 19:00 saatlerinde çocuğun evinin orada gördüğünü söyledi. Güran bu ifadeye "Öyle bir şey yok, yalan söylüyor" diye tepki gösterdi.

 

ANTALYA'DA YAŞAYAN BİR KİŞİYLE 5 KEZ KONUŞMUŞ

HTS kayıtlarında da amca Salim Güran'ın  Narin'in kaybolduğu gün 1 saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı ortaya çıktı.  Ekipler bu arama kaydını araştırıyor.

Uzmanlar. Narin'in cansız bedenini dereye saklayan Nevzat Bahtiyar'ın bunu tek başına yapamayacağına dikkat çekiyor.

Çuvalın üzerinde 5-6 büyük taş olduğu, bunları tek başına koyamayacağı belirtiliyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin