Narin'in büyük amcasından bomba sözler! İtirafçı Nevzat Bahtiyar iddiası...

Türkiye minik Narin'in öldürülmesini konuşuyor. Artık tek temenni cinayetin aydınlatılması ve kimin dahli varsa cezasını bulması. Narin’in büyük amcası Ali Rıza Güran'dan sessizliğini bozdu. Rıza Güran, okları itirafçı Nevzat Bahtiyar'a çekmeye çalıştı. Kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Narin'in büyük amcasından bomba sözler! İtirafçı Nevzat Bahtiyar iddiası...

Türkiye küçük Narin'e ağladı. Narin 21 Ağustos'ta kayboldu, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içerisinde cansız bedeni bulundu. Navzat Bahtiyar isimli köylü itirafçı oldu. Cesedi kendisine muhtar Salim Güran'ın verdiğini, yok etmesini istediğini ve 200 bin lira teklif ettiğini söyledi.

Yaşananlarla ilgili Narin Güran’ın büyük amcası Ali Rıza Güran konuştu.

“NEVZAT BAHTİYAR'IN EVİNİN KÖŞESİNDEN SONRASI MUĞLAK”

Ali Rıza Güran “Muhtar olan amca Salih Güran’ın 200 bin lira verme vaadiyle Narin’in cesedini yok etmesini istediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın “davayı yanlış yönlendirmeye çalıştığını” ileri sürdü.

Türkiye gazetesinin haberine göre, olayın ilk günden bu yana asli mecrasından saptırıldığını dile getiren Ali Rıza Güran, şunları söyledi:

“Kur’ân kursu, İslam üzerinden işlenen cinayet farklı odaklar tarafından siyaset malzemesi yapılmaya çalışılıyor. Narin’i arama dönemi bir yığın yalan ve yönlendirme ile karşı karşıya kaldık.

Çocuğumuz şu an ifadesi ile en çok konuşulan Nevzat B’nin evinin köşesi. O noktadan sonrası muğlak. Şimdi onun ifadeleri baz alınarak mutlak bir sonuç üretme çabası doğru değil. Belirli konularda bu şahıs davayı yanlış yönlendirmeye çalışıyor.

Devletimiz gerçeği mutlaka ortaya çıkaracak. Aileden ya da dışarıdan bu cinayete karışan kim varsa hepsi cezalandırılsın. İlk andan itibaren yapılan yayınlar, paylaşılan iddialar ve yazılar, haberler yüzde 90 yalan ve algı üzerine kurulu. Belirli çevreler bilerek hadiseyi Kur’ân kursu, İslam ve kutsal değerler üzerinden istismar ediyor.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin