Narin'in babasının ifadesi ortaya çıktı

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheliden aralarında annesi Yüksel, ağabeyi Enes ve amcası Fuat Güran ile 2 kuzeni ve yengesinin de bulunduğu 9'u tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Öte yandan serbest bırakılan baba Arif Güran'ın da ifadesi ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Narin'in babasının ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in neden ve kim tarafından öldürüldüğünün tespiti için başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Narin'in annesi, babası, abisi ve amcalarının bulunduğu 22 şüphelinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Anne Yüksel Güran ve abi Enes Güran'ın içinde bulunduğu 9 şüpheli tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilirken serbest bırakılan 13 kişi arasındaki baba Arif Güran'ın da ifadesi ortaya çıktı. Babanın ifadesi tv100'de yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında ele alındı.

KAYBOLDUĞUNU KOMŞUMDAN ÖĞRENDİM

Baba ifadesinde, "Kızımın kaybolduğunu komşumdan öğrendim. Eşimle abim arasında bir ilişki olamaz. Ailem abimin aracının kullanmaz, ben ve çocuklarım binmedik. Suçlu ister kardeşim ister eşim olsun, cezalandırılsın" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin