Narin'in babası Arif Güran'dan yeni açıklama: Hepsi akraba bile olsa bu işten vazgeçmem

İş insanı Ferit Kaya, Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın babası Arif Güran'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Güran, "Hepsi akraba bile olsa bu işten vazgeçmem. Bunu herkes biliyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Narin'in babası Arif Güran'dan yeni açıklama: Hepsi akraba bile olsa bu işten vazgeçmem

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın mezarına ziyaretler sürüyor.

Narin Güran'ın kaybolmasından 1 hafta sonra yerini bildirene 2 milyon lira ödül vereceğini açıklayan Erzurumlu iş insanı Ferit Kaya da bugün Diyarbakır'a gitti ve Narin'in mezarında dua etti.

Ferit Kaya daha sonra Arif Güran'la görüştü. 

Narin'in babası Arif Güran'dan yeni açıklama: Hepsi akraba bile olsa bu işten vazgeçmem - Resim : 2

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde Kaya ile sohbet eden Güran, "Akraba olmuş, dayı yeğen olmuş... Akraba olduğu zaman diyor 'Dayımdır, yeğenimizdir'. Hepsi akraba bile olsa ben vazgeçmem. Bunu herkes de biliyor. Kimin bu işte parmağı varsa da devlet delillerle çıkardıktan sonra... Ciğersiz oldukları için gelip beni öldürseydiler. Gelip öcünü benden alsaydılar" dedi. 

Ferit Kaya ise Narin’in yerinin okul olduğunu belirterek, "Ağabey, o çocuğun yeri mezar değil, o çocuğun yeri şu anda okul. Böyle bir şey yok. 8 yaşındaki bir çocuk" diye konuştu.

Narin'in amcası Erhan Güran ise "20 nüfuslu bir yer, 90-100 nüfusluk değil. Onların da hepsi akraba. Kendi aralarında toplantı yapıyorlar. O namussuzluk yaptı, çocuğu öldürdü, bu süreçte bütün çocuklarımızı okuldan etti. Kimse okula gitmiyor. İşte biz böyle bir toplumuz" dedi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin