Narin Güran'ın ön rapor detayları ortaya çıktı

Narin Güran'a ilişkin Adli Tıp raporu bekleniyordu. Detaylı raporun 15 gün sonra gelmesi beklenirken ön rapor detayları ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Narin Güran'ın ön rapor detayları ortaya çıktı

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın soruşturma kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Narin'in cansız bedeni detaylı inceleme için Adli Tıp'a kaldırıldı.

Narin'in öldürülmesiyle ilgili farklı iddialar ortaya atılırken beklenen ön rapor ile ilgili detaylar geldi.

Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medyada hesabından Narin'in Adli Tıp Ön Raporu ile ilgili bazı detaylar paylaştı.

Detaylar şu şekilde:

"Narin Güran'ın adli tıp ön raporuna göre; boynunda boğma izi bulunduğu, 15 gün suda kaldığı, ayağında kırık olduğu tespit edildi."

Narin Güran'ın ön rapor detayları ortaya çıktı

NELER YAŞANMIŞTI?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası S.G, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, kaybolan Narin Güran'ın kıyafetleriyle Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette saat 08.45 sıralarında ölü bulunduğunu açıklamıştı.

Zorluoğlu, "İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin