Narin Güran soruşturmasında yeni gözaltı! Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Bir kişi daha gözaltına alındı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç kaybolduktan 19 gün sonra dün dere kenarında bir çuval içerisinde cesedi bulun Narin Güran soruşturmasına ilişkin açıklamada bulundu. Elde edilen bulgular bir kişinin daha gözaltına alındığını açıklayan Bakan Tunç, “Narin evladımızın canice katledilmesine sebep olanlar kimlerse mutlaka bulunacak, adalet bunlardan hesap soracak, en ağır cezayı alacak” dedi. Soruşturma kapsamında Narin'in aile bireyleri de gözaltına alınmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Narin Güran soruşturmasında yeni gözaltı! Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Bir kişi daha gözaltına alındı

Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin’in dün dere kenarında bir çuval içerisinde cesedi bulundu.

Narin'in ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında  aile bireylerinin de yer aldığı 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in anne ve babası, ağabeyleri ile amcaları da bulunuyor. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan soruşturmaya ilişkin yeni açıklama geldi. Bakan Tunç, “Narin evladımızın canice katledilmesine sebep olanlar kimlerse mutlaka bulunacak, adalet bunlardan hesap soracak, en ağır cezayı alacak” dedi.

Bakan Tunç, Narin Güran soruşturması kapsamında bir kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Tunç," Elde edilen bulgular nedeniyle bir kişi daha göz altına alındı. Köyde şüpheli olarak 23 kişi gözaltına alındı” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin