Narin Güran soruşturmasında son dakika gelişmesi: Amcanın aracında yeni kanıtlar bulundu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmalarında 17. güne girildi. Ancak küçük kızdan hala bir haber yok. Tutuklanan amca Salim Güran'ın aracında yeni kanıtlar bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Narin Güran soruşturmasında son dakika gelişmesi: Amcanın aracında yeni kanıtlar bulundu

21 Ağustos'ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kur'an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aradı. Köylülerle yapılan aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğunu bildirdi. Küçük Narin o günden sonra dağ, taş, ahır, samanlık, kanal, dere her yerde arandı. Ancak hala bulunamadı.

Bu süreçte önce ağabey E.G. gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Sonrasında ise amca Salim Güran gözaltına alındı ve tutuklandı.

Köye yeni jandarma timleri geldi. Arama çalışmaları derede yoğunlaştı.

Kayıp Narin Güran soruşturmasında önemli gelişme yaşandı. Gazeteci Ferit Demir'in X'te yaptığı paylaşıma göre tutuklu amca Salim Güran'ın aracında yapılan ikinci aramada sökülerek jandarma kriminal laboratuvarına götürülen aracın ön koltuğunda yapılan çalışmada Narin'e ait yeni DNA kalıntılarına rastlandı.

Bulunan DNA örnekleri Narin'in kıyafetlerinde alınan örnekler ile eşleşti.

Bulunan DNA örneklerinin Narin'in anne ve babasının DNA örnekleriyle de eşleştiği öğrenildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin