Narin Güran cinayetiyle ilgili gündem olacak bilgi: Narin bulunmadan önce kadınlar Yasin okuyordu. Bölgede Yasin, ölülere okunur

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında Diyarbakır'da öldürülen Narin'le ilgili kritik bir bilgi paylaşıldı. Daha önce tv100'ün bölgedeki muhabiri Canan Altıntaş, "Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." sözlerine neden olan olayı açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Narin Güran cinayetiyle ilgili gündem olacak bilgi: Narin bulunmadan önce kadınlar Yasin okuyordu. Bölgede Yasin, ölülere okunur

21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili cinayet soruşturması sürerken Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında çok önemli bir bilgi duyuruldu.

tv100'ün Diyarbakır'da bulunan muhabiri Canan Altıntaş, 3 gün önce söylediği "Ben Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum. O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." sözlerine neden olan olayı ilk kez açıkladı.

Programa görüntülü telefon bağlantısıyla Diyarbakır'dan katılan Altıntaş, kendisine bu sözleri söyleten olayı "O gün Narin bulunmadan bir gün önce kapı önünde birkaç kadın Yasin okuyordu. Bölgede Yasin, ölülere okunur." ifadeleriyle açıkladı.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin