Narin Güran Cinayetinin Sırrını Açıkladı: Narin Organize Bir Şekilde Katledildi. Aile Meclisi Her Gün Bir Araya Geliyor Ve...

8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesiyle ilgili tartışmalar sürerken amca baba Arif Güran serbest bırakılmış, tutuklu bulanan amca Salim Güran da yeniden ifadeye çağrılmıştı. Bölgeden sürekli cinayetle ilgili haberler yapan hatta Arif Güran tarafından hedef gösterilen gazeteci Ferit Demir de son olarak dikkat çeken bir değerlendirme yaptı ve "Aslında cinayetin gerçek sırrı buradaydı" diyerek Narin'in katledilmesinin organize bir şekilde yapıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Narin Güran Cinayetinin Sırrını Açıkladı: Narin Organize Bir Şekilde Katledildi. Aile Meclisi Her Gün Bir Araya Geliyor Ve...

Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında küçük kızın annesi, babası ve yakınlarının da bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında aralarında Narin’in anne, ağabey ve amcalarının da bulunduğu 11 kişi tutuklandı. 

Amca Salim Güran cinayetin baş şüphelisi olarak gündemdeki yerini korurken gazeteciler de konuyla ilgili farklı iddiaları gündem getiriyor.

Son olarak bölgeden gelişmeleri aktaran Halk tv muhabiri Ferit Demir'e baba Arif Güran, CNN TÜRK canlı yayınında Ferit Demir'i hedef aldı. Demir, daha önce yaptığı açıklamalarda tehdit edildiğini belirtmişti.

Arif Güran, 'Ferit Demir ilk gün sen buraya geldin. Ben senin hemşerinim dedin, ben de 'sen benim başımın tacısın' dedim. Hepsi de benim kızım için gelmiş. Bu insana bir tek ters kelime konuşmadık. Sen köyün 3-5 kilometre dışında röportaj yapıp bizi kötülüyorsun. Yazık değil mi? Biz insanız neticede.' ifadelerini kullandı.

Ferit Demir son olarak bölgeden dikkat çeken bir açıklamada daha bulundu ve "amca bu işin tam ortasında" diyerek Narin'in katledilmesinin organize bir şekilde yapıldığını söyledi. Akrabaların tamamının bu cinayeti bildiğini belirterek "Narin 15.15'te kaybolduktan sonra bunlar o gün ve her gün bir araya geliyor. Her gün aile meclisi toplanıyordu. Ses kaydı alınmasın diye Telefonlarını götürmüyorlardı. Kim ne ifade verecek bunu organize ediyorlardı." iddiasında bulundu.

Demir, son olarak "Aslında cinayetin gerçek sırrı buradaydı" diyerek Narin'in kuzeni Birsen Güran'ın savcılık sorgusundaki "Narin bize 14.00'te geldi. Ben 17.40'ı amcam Salim Güran istediği için söyledim" sözlerine dikkat çekti ve o ses kaydını verdiklerini anlattı...

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin