Naci Görür ateş püskürdü: İlgisiz, bilgisiz, utanma duygusunu kaybetmiş, kendini bilmez insanlar..

Jeolog ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bilim insanları dışında deprem konusunda açıklama yapanlara ateş püskürdü. Vatandaşlara "Bunları ciddiye almayın ve takip etmeyin" çağrısında bulunan Görür, "Çok sayıda ilgisiz, bilgisiz, utanma duygusunu kaybetmiş, kendini bilmez insanlar kendilerinde bir hikmet varmış gibi deprem-toto oynuyorlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Naci Görür ateş püskürdü: İlgisiz, bilgisiz, utanma duygusunu kaybetmiş, kendini bilmez insanlar..

Türkiye'nin deprem risk haritasıyla ilgili deprem uzmanları çeşitli illeri sayarak uyarılarda bulunuyor.

Jeolog ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından bilim insanları dışında deprem konusunda açıklama yapanlara ateş püskürdü. Vatandaşlara "Bunları ciddiye almayın ve takip etmeyin" çağrısında bulunan Görür, "Çok sayıda ilgisiz, bilgisiz, utanma duygusunu kaybetmiş, kendini bilmez insanlar kendilerinde bir hikmet varmış gibi deprem-toto oynuyorlar" dedi.

Görür, X'teki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Halkıma Duyuru: Dikkat ederseniz bilim insanlarımız her gün deprem öngörüsünde bulunmuyorlar ama kimi yerleri farkındalığı artırmak için zaman zaman söylüyorlar. Bilim insanları arasında ufak tefek fikir ayrılığı olabilir bu işin doğasında vardır. Ancak görüyorum ki çok sayıda ilgisiz, bilgisiz, utanma duygusunu kaybetmiş, kendini bilmez insanlar kendilerinde bir hikmet varmış gibi deprem-toto oynuyorlar. Bunları ciddiye almayın ve takip etmeyin. Günümüzde bilim fay kuşaklarında nerede ve ne zaman deprem olacağından çok o bölgelerde DEPREM DİRENÇLİ yerleşim alanlarına sahip olmayı daha fazla öğütlemektedir. Gelin hep birlikte bu amaca ulaşmaya çalışalım, insanlarımız ölmesin. Sevgiyle"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin