Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması: Gelişme oldukça paylaşacağız

Müge Anlı'nın programı başladı. Ancak kayıp olan Narin Güran ile ilgili programda hiçbir başlık yer almadı. Anlı'dan Narin Güran açıklaması geldi. Anlı, "Yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı." dedi. Anlı gelişme oldukça aktarmaya devam edeceklerini söyledi. Demet Akalın sitem etmişti.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması: Gelişme oldukça paylaşacağız

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları günlerdir devam ediyor.

KOMANDOLAR ARAZİYE İNDİ

Son olarak binlerce kilometrelik alan Narin'i bulmak için didik didik aranırken dün komandolar araziye inip tüm bez ve kıyafet parçalarını delil olarak toplayıp Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Narin'i gözaltına alınan amcası adliyeye sevk edildi.

MÜGE ANLI'DAN NARİN GÜRAN AÇIKLAMASI

Yeni sezonda faili meçhul cinayetleri aydınlatmak ve kayıpları bulmak için bugün izleyicilerinin karşısına çıkan Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması geldi.

Anlı, "Biliyorum herkes Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım." dedi.

Demet Akalın, "Müge Anlı neden Narin'i işlemiyorsun? Neden? Ölüyoruz meraktan yaaaa sende işlemezsen way halimize" diye yazmıştı.

Akalın sonrasında ise şu paylaşımı yaptı:

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin