Müge Anlı'da ortaya çıkan istismarcı babayla ilgili skandal iddia. 11 öz çocuğuna yıllarca cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı

Türkiye'nin gündemini sarsan istismarcı baba ile ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. Üvey kızlarını bulmak için Müge Anlı'da canlı yayına çıkan Selahattin Yalnız'ın kızları yıllardır istismar ettiği ortaya çıkmış, yayının ihbar kabul edilmesi ardından Yalnız gözaltına alınarak tutuklanmıştı. 2 üvey kızına cinsel istismarda bulunan bir Yalnız'ın, Avustralya'da da birçok kadına ve birden fazla evlilikten dünyaya gelen 11 öz çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da ortaya çıkan istismarcı babayla ilgili skandal iddia. 11 öz çocuğuna yıllarca cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı

Türkiye'yi sarsan istismar olayıyla ilgili yeni gelişme adeta kan dondurdu. Kızlarının yemeklerine ilaç atıp ortadan kayboldukları iddiasıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Selahattin Yalnız'ın, 14 gün sonra bulunan üvey kızları F.T.B. ve B.D. üvey babaları tarafından yıllardır istismar edildiklerini söyledi.

Müge Anlı'da canlı yayına çıkan Yalnız'ın ifşa olmasından sonra Müge Anlı, "Gözünüz aydın kızlar bulundu. Sen utanmadan bu kızları aramak için benim stüdyoma nasıl geldin? Terbiyesiz adam. Senin bu kızlara neler yaptığının videoları elimde, ahlaksız! Sen bundan sonra bana değil savcı ve hakime söyleyeceksin" diyerek tepki göstedi. Suçlamaları kabul etmeyen istismarcı babanın sözleri üzerine sert çıkan Müge Anlı ise, "Sen bu kızları istismar edip nasıl gelip bir de ararsın? Ben gözüme mi inanacağım sana mı? Bütün videoların elimde" diyerek sözlerini sürdürdü.

Program ihbar kabul edilmesi üzerine Selahattin Yalnız, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kızlarına yıllarca istismar ettiği belirlenen Selahattin Yalnız tutuklandı.

KAN DONDURAN İDDİA

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugğnkü bölümünde, tutuklanan Yalnız hakkında ortaya dökülen bilgiler kan dondurdu. 2 üvey kızına cinsel istismarda bulunan bir Yalnız'ın, Avustralya'da da birçok kadına ve birden fazla evlilikten dünyaya gelen 11 öz çocuğuna yıllarca cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

AKIL HASTANESİNE YATIRILMIŞ

Canlı yayında Selahattin Yalnız’ın dayısından aldığı bilgileri aktaran Müge Anlı, "İlk eşiyle 6 ay evli kalmış. Eşini darbederek kalçasından bıçaklamış. Çocukları olmadığı için hemen boşanmışlar. Sonra Selahattin’i Avustralya’da akıl hastanesine yatırmışlar. Orada 10 gün yatmış. İkinci evliliğini Kıbrıslı biriyle yapmış. Bununla 15-20 sene evli kalmış ve 4 kızları olmuş. Daha sonra kadın istediği boşanmışlar ve çocukların velayeti Selahattin’e verilmiş. Evliliği içinde karşı komşusunun kızını istismar etmiş. Kız hamile kalmış ve bebeği doğurduktan sonra hastaneden direkt yurda göndermişler. 3. evliliğini de Avustralya’da yapmış. Ondan da 2 kızı 1 oğlu var. Avustralya’daki eşini de darbettiği için cezaevine girmiş. O esnada eş velayetleri almış ve Selahattin’i sınır dışı etmişler" dedi.

"9 ÇOCUĞU İSTİSMAR ETTİĞİNİ BİLİYORUM"

Selahattin Yalnız’ın canlı yayına bağlanan dayısı ise şunları söyledi, "İlk evliliğini teyzesinin kızıyla yaptı. Yeğenim evlendikten sonra pişman oldu. Evlilikleri 6 ay sürdü. Sonra Kıbrıslı bir kızla tanıştı onu istemeye gittik. Ben o kıza her şeyi anlattım ama beni dinlemedi. Bu evliliğinden 4 tane kızı oldu. Ben ikinci eşiyle konuştum bana her şeyi anlattı. İlk çocuğunu 3 ila 5 yaşları arasında istismar etmiş. İkinci kızı 4 yaşındayken istismara uğramış. Diğer kızı 6 yaştan 11 yaşa kadar istismara uğradığını söylüyor. 3 evliliğini Avustralya’da yapmıştı. O evliliğinden 2 kız 1 oğlu var. O kızlarının biri de istismar edilmiş. Bütün çocuklar bunu annelerine anlatmış. Bende 4 sayfalık ifadeler var bunları göndereceğim. İkinci evliliği esnasında karşı komşularının kızını istismar etmiş. İstismarda kız hamile kalıyor ve doğum yaptıktan sonra bebeği bir doktora evlatlık vermişler. Ben bu olayları yeni öğrendim. Ben bilmediğim için o zamanlar onun yanında oldum. Avustralya’da olaydan sonra report edildi. Bunu beyni 15-16 yaşlarında. Süper bir yalancı. 9 çocuğu istismar ettiğini biliyorum."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin