MHP lideri Bahçeli'den Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediniz sorusuna yanıt: İhaneti tebrik etmem

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündem olan Ferdi Tayfur şarkılı yürüyüş videosuyla ilgili konuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in her zaman arkasında olduklarını söyleyen Bahçeli İBB Bakanı Ekrem İmamoğlu'nun Hamas çıkışını eleştirdi. Bahçeli, "İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediniz?" sorusuna ise "İhaneti tebrik etmem" yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP lideri Bahçeli'den  Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediniz sorusuna yanıt: İhaneti tebrik etmem

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bahçeli'nin açıklamalarında satış başları:

"Boşa geçecek zamanımız yoktur. Türkiye 4 yıl boyunca devam edecek seçimsiz bir döneme girmiştir. Önümüzdeki bu zorlu süreç doğru, kararlı ve sonuç odaklı gelişmelere sahne olmalıdır. Milletimizin beklentisi sürdürülebilir hizmettir. Türkiyemiz yönetimde istikrarın temellendiği nadide ülkelerden birisidir. Ahlaki tutarlılığın vatansever duruşun müstesna markası olan Cumhur İttifakı siyasi istikrarın kökleşmesinde muazzam bir rol oynamıştır. Cumhur İttifakı Türk devrinin serdengeçti yüreğidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni sorgulayan çevrelerin asıl korkusu uyuyan devin ayağa kalkmasıdır. Doğum sancılı olsa da doğan kudret lider ülke Türkiye'dir."

İsrail'in Gazze işlemiş olduğu soykırım suçunun takipçisi Türkiye'dir. Masumların dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. Gazze Şeridi'nde kabus filmlerini aratmayan korkunç bir trajedi yaşanmaktadır.


BM'YE FİLİSTİN ELEŞTİRİSİ

Birleşmiş Milletler (BM), Filistin sorununun çözümünde acz içindedir. BM Güvenlik Konseyi 2. Dünya Savaşı'nın sonrasındaki dünya şartlarında kurulmuştur.  Kararlar 15 üyenin en az 9'unun onayı ile alınıyor olsa da sadece daimi üyelerin veto hakkı bulunmaktadır. Konseydeki üyelik şartlarının ve veto yetkilerinin değişikliği için BM anlaşmasında değişiklikler yapılması zorunluluğu gerekiyor.

NETANYAHU LAHEY'DE YARGILANACAK

Netanyahu vakti geldiğinde Lahey'de yargılanacaktır, tarihe soykırımcı olarak geçecektir. Bu cani mutlaka görevden uzaklaştırılmalıdır.

İMAMOĞLU'NA HAMAS TEPKİSİ

Ülkeyi temelinden yıkan iç cephenin çökmesidir. Bunların muhalefet çatısı altında toplandığı malumunuzdur. İBB Başkanı'nın Hamas'a terör örgütü yaftası vurması akılla bağdaşmaz. Hamas'a terör örgütü demek cinayetleri onaylamak demektir. İBB Başkanı küresel emperyalizme alın beni tepe tepe kullanın demiştir. 

Irak'ın güvenlik ve huzuru, Türkiye'nin güvenlik ve huzurudur. Kalkınma Yolu Projesi'nin devreye girmesiyle bölgemiz hasretini çektiği huzur ve güvenliğe kavuşacaktır. Ayrıca Almanya Cumhurbaşkanı'nın önce İstanbul'a koşması da soru işaretine neden olmuştur. Vermek istediği mesajları da şaibelidir. 

Irak, PKK'yı resmen terör örgütü ilan etmelidir. 

"TÜRKİYE'NİN BİR KÜRT SORUNU YOKTUR"

Türkiye'nin bir Kürt sorunu yoktur, bölücülük ve terör sorunu vardır. Türk ile Kürt Alevi ile Sünni arasında uçurumlar oluşturmaya hizmet edenler alçakların en alçağıdır. MHP terörü bir hak arama vasıtası gören bölücü mihraklara direnecek Kürt kökenli kardeşlerimizi amasız fakatsız kucaklayacaktır."

GÜNDEM OLAN VİDEO İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

 

Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir ses ve söz ustası olan Sayın Ferdi Tayfur’un şarkısının arka fonda çaldığı ve benim de yürüyüş yaptığım videonun yayımlanmasından hemen sonra; zoraki anlamlar çıkaranlar, çarpık değerlendirme yapanlar, polemik üretenler şimdi kulağınızı açıp beni dinleyin.

 

Adını bile hatırlamadığım bir küsurat partisinin sözde başkanı Kobanili Ahmet, sen de özellikle dersini almalısın.

Ne güzel söylemiş şair; söz söylemek irfan ister, anlamak insan.

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Bazen aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşır.

Merhum Sezai Karakoç’un dediği üzere; “anlamak masraflı iştir, emek ister, gayret ister, samimiyet ister; yanlış anlamak kolaydır oysa, biraz kötü niyet, biraz da cahillik yeter.”

Bir şeyi söylemek istersem muhatabına doğrudan söylerim.

Dolambaçlı yollara sapmam, kırk dereden su taşımam.

Sayın Ferdi Tayfur’un seslendirdiği gibi, hainsin diyorsam, söyleten sensin, işte bu mesaj Türkiye’nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direk onlaradır.

Şu bazı gazete manşetlerine ve kalem sahiplerinin tefrikalarına bakar mısınız?

“Cumhur İttifakı’nda ipler koptu mu?”

“Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış:”

“Bahçeli, Erdoğan’a savaş açtı.”

“AKP-MHP kavgası yükleniyor.”

“Bahçeli, AKP’ye Balans Ayarı Çekti.”

“Bahçeli, Erdoğan’ı Şimşek’le vurdu.”

 “Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor?”

“MHP, AK Parti’ye atanmış kayyumdur.”

“Siyasi ömrü bitmiş bir ittifakı ayakta tutma çabası.”

“Devlet bahçeli herkesi şaşırtan çıkışlar yapmaya başladı.”

“Can ile canan arasında bir hadise var.”

“Türkiye’nin yeni bir siyasi iklime ihtiyacı var.”

Bu kütük kafalı iddia sahiplerinin hepsi baltayı taşa vurmuştur.

Cumhur İttifakı’nın tasfiyesine ve sonlanmasına ümit bağlayanlar size kötü bir haberim var; Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır, var olacaktır ve ayakta kalacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızla olan dostluk ve kardeşlik hukukumuzu anlayabilmeniz için balığın kavağa tırmanmasını beklemekten başka alternatifiniz kalmamıştır.

Kobanili Ahmet, senin de klinik vaka olduğunu değerlendiriyor, insan ve toplum sağlığı adına gözetim altına alınıp tedavi edilmeni özellikle tavsiye ediyorum.

Endişem odur ki, bir zaman sonra hiçbir aşı sana fayda etmeyecektir.

Siyasette merkez olma iddiasında olanlara, bu çerçevede görüş beyan edenlere de kısaca şunları söylemek isterim:

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı toplumsal siyasetin merkezidir.

Çünkü bir milletin milli ve manevi değerler manzumesini kabullenmek ve savunmak, toplumsal merkezi siyaseten ifade etmek demektir.

Toplumsal merkezin siyasal izdüşümü ise siyasi merkezdir.

Bu nedenle siyasi merkez Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır.

Merkez kavramı, genel politik kanaatin kabul ettiği gibi her eğilimin temsil edildiği fikirler koalisyonu demek değildir.

DERVİŞOĞLU'NA İHANET SUÇLAMASI

Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin  "İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediniz?" soruna "İhaneti tebrik etmem" yanıtını verdi.

 

 

 

Etiketler devlet bahçeli
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin