Mersin'deki katliam gibi kazada yeni gelişme. 10 kişi hayatını kaybetmişti. O şoför hakkında karar verildi

Mersin'de 10 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin yolcu otobüsünün şoförü Ali Güler hakkında mahkeme kararını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Mersin'deki katliam gibi kazada yeni gelişme. 10 kişi hayatını kaybetmişti. O şoför hakkında karar verildi

Mersin'de dün gece yaşanan zincirleme kaza tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Mersin'de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 8'i ağır 40 kişi de yaralandı. Katliam gibi kazaya tanık olan Murat Şahin, "Hava yağışlıydı. Bir anda karşı taraftan otobüsün takla atarak geldiğini gördüm. Yolcular yolun sağına doğru savruldu." dedi. Yaşamını yitiren 10 kişiden 8’inin cenazeleri Diyarbakır'da toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden geriye buruk hikayeler kaldı. Kaza kurbanlarından Serhat Taraman'ın bugün ameliyata girecek ablasını görmek için İstanbul'a yapacağı yolculuğu bir gün öne aldığı, kemik kanseri tedavisi gören 5 yaşındaki Taha'nın kontrol için annesi ile İstanbul'a gitmek üzere yola çıktığı ve Birsen Çiftsüren'in ise trafik kazası geçiren yeğenini görmek amacıyla Ankara'ya gitmek üzere otobüse bindiği öğrenildi.


Kazaya karışan yolcu otobüsünün sürücüsü Ali Güler gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sev edilen Güler hakkında tutuklama kararı verildi.

Güler cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA
Etiketler mersin otobüs kaza
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin