Mersin'de yolcu otobüsü kazasında 10 kişi hayatını kaybetmişti. Ankara-Bolu yolunda bu kez de bir otobüs yandı. Can kaybı ya da yaralı yok

Ankara-Bolu karayolunda seyir halindeki bir yolcu otobüsünde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, 10 yolcu ve 3 personel yara almadan kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de yolcu otobüsü kazasında 10 kişi hayatını kaybetmişti. Ankara-Bolu yolunda bu kez de bir otobüs yandı. Can kaybı ya da yaralı yok

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sularında Ankara-Bolu yolu Ankara istikametine seyir eden Hatay Gökbey Seyahat firmasına ait yolcu otobüsünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı. Otobüs içerisinde bulunan 10 vatandaş ve 3 personel yangından yara almadan kurtulurken, otobüs kullanılamaz hale geldi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Mersin'de yolcu otobüsü kazasında 10 kişi hayatını kaybetmişti. Ankara-Bolu yolunda bu kez de bir otobüs yandı. Can kaybı ya da yaralı yok - Resim : 2

DÜN 10 KİŞİ KAZADA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.

TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde yolcu otobüsü, karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin