Martı kurucusundan polis çevirmesine isyan: Neden vakıf çekicisi değil de özel çekici çağırılıyor?

Yolcu paylaşım uygulaması ile taksiciler arasındaki tartışmalarla gündeme gelen Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem, İstanbul'da yaşanan bir polis çevirmesi ile ilgili isyan etti. Polislerin özel çekici çağırdığını iddia eden Öktem, "'Kanuna göre Sivil Trafik Şube'nin Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'ndan çekici çağırması gerekiyor" dedi ve ekledi: Biz bölgeye gelince çevirmeyi durdurdular.

Google Haberlere Abone ol
Martı kurucusundan polis çevirmesine isyan: Neden vakıf çekicisi değil de özel çekici çağırılıyor?

İstanbul'da yaşanan bir polis çevirmesinde yaşananlara Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem isyan etti. Polisin özel çekici çağırdığını iddia eden Öktem, "Kanuna göre Sivil Trafik Şube'nin Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'ndan çekici çağırması gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Yolcu paylaşımı uygulaması nedeniyle taksicilerle girdiği tartışmalarla gündeme gelen Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem şimdi de polislerin yaptığı bir çevirme ile ilgili paylaştığı video ile gündemde. 

Kanuna aykırı bir şekilde özel çekici hizmeti kullanıldığını iddia eden Öktem, İstanbul'da yaşanan polis çevirmesine isyan etti. Aracı bağlanan şoförün 'Hemen çekici geldi' demesi üzerine durumdan şüphelendiğini söyleyen Öktem, "Çekiciye baktık, özel çekici. 'Kanuna göre Sivil Trafik Şube'nin Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'ndan çekici çağırması gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Durumu sorguladıklarında çekici operatörünün sinirlendiğini iddia eden Öktem, "Biz geldikten 3-4 dakika sonra polis toplandı ve çevirmeyi bitirdi" dedi.

Alper Oğuz Öktem'in yaptığı paylaşım şöyle: 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin